Merken

De juiste klok

De juiste klok voor uw kantoor of thuis

OfficeKlok biedt een uitgebreid assortiment klokken: analoog of digitaal, groot of klein, modern of klassiek. Voor op kantoor of voor thuis. Via de unieke selector in de linkerkolom vindt u gemakkelijk de juiste klok.

klokken

Waar moet u op letten bij het kiezen van een klok?

Uiteraard kiest u een klok die past bij de uitstraling van uw kantoor of inrichting van uw woonkamer. In een modern interieur kiest u voor een klok met een zakelijke uitstraling: een strak design, uitgevoerd in stainless steel met tijdsaanduiding in strepen of duidelijke cijfers.

Heeft u een klassiek interieur dan is een klok met een authentieke uitstraling zeer geschikt, bijvoorbeeld een klassieke klok van hout of een klok met een Romeinse tijdsaanduiding.

Naast de uitstraling is de afmeting van de klok belangrijk.
Hangt de klok iets verder weg?
Kies dan voor een grotere diameter, een witte wijzerplaat en een duidelijke tijdsaanduiding in het zwart. De tijd is dan altijd goed af te lezen.
Hangt de klok in een rustige ruimte?
Neem dan een klok die uitgerust is met de silent movement technologie, die ervoor zorgt dat de klok geruisloos functioneert waardoor u geen hinder heeft van een hard tikkend geluid.
Heeft u veel buitenlandse relaties of bent u onderdeel van een internationaal bedrijf met buitenlandse vestigingen?
Een wereldklok geeft naast de lokale tijd ook de tijd weer van andere wereldsteden. Zowel analoog als digitaal te verkrijgen. Op de Nextime World Time Digit Wandklok wordt naast de datum de tijd weergegeven van maar liefst 22 wereldsteden. Onmisbaar bij het inplannen van conference calls.

wereldklok

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest